Paris İlkokulu

Vizyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Milli ve Manevi değerlerimize bağlı, geleceğe güvenle bakabilen kaliteli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Okulumuzun Misyonu Biz Paris İlkokulu olarak öğrencinin kendini tanıyıp bilmesine,ilgi ve yeteneklerini artırıp geliştirmesine, içinde yaşadığı sosyal çevreye uyum sağlamasına, içinde yaşadığı yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazanmasına, kendini, bilgi çağında bilgi toplumunun,kendine güveni olan ve hayattan zevk alan bir üyesi olarak görmesine imkanlar sağlayarak yardımcı olmaya çalışan bir kurumuz ve bunun için varız. İlgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde teorik ve pratik eğitim vererek ortaöğretimin ve ülkenin ihtiyacı olan kaliteli, içinde yaşadığı sosyal çevrenin milli ve manevi değerlerine saygılı, ülkesini seven, kendine güvenen, karşılaşabileceği zorluklarla mücadele edebilen, bilgi ve becerisini toplumun hizmetine sunabilen, yüksek ideallere sahip, kişiler yetiştirmeye çalışıyoruz.

Başarılar: Futbol, atletizm, karate, badminton, geleneksel çocuk oyunları ve diğer spor dallarında derecelerimiz bulunmaktadır.

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Devlet taşıması kapsamında olanlar için servis hizmeti bulunmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Türkiye genelinde, 4. sınıflar bazında iki öğrencimiz tüm sorulara doğru cevap vererek tam puan almışlardır.
Sportif Etkinlikler: Futbol,Atletizm,Satranç,Masa Tenisi,Basketbol,Badminton,Geleneksel Çocuk Oyunları,Karate
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Adres kayıt sistemine göre öğrenci kaydı yapılmaktadır.

Telefon - (0264) 418 15 25

WEB - https://parisilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah. Yıldırım Beyazıt Cd. NO 2 İç Kapı No 1 Akyazı / SAKARYA

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mah. Yıldırım Beyazıt Cd. Akyazı / SAKARYA

Adres - Cumhuriyet Mah. Yıldırım Beyazıt Cd. NO 2 İç Kapı No 1 Akyazı / SAKARYA

Ulaşım Yaya olarak sağlanmaktadır. Ayrıca, kapatılan Seyfeler İlkokulu öğrencileri taşıma kapsamındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 30 km, ilçe merkezine ise 1 km uzaklıktadır.